Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Τροποποιημένο Καλιούχο-Μαγνησιακό κόκκοι που κατασκευάζεται με καινοτόμο τεχνολογία που συνδυάζει λεπτά σωματίδια ασβεστίου με ένα σύμπλεγμα υψηλής αγρονομικής αξίας.
Εγγυημένα πλούτη:
44,8% Οξείδιο του Ασβεστίου (CaO)
7,2% Οξείδιο του Μαγνησίου
85: Ικανότητα εξουδετέρωσης
Συμπλεγμένο με την τεχνολογία (C Bio Innovator)
Προσφέρει χουμικά και φουλβικά στοιχεία.
Βοηθά στην αποκατάσταση του κατάλληλου οργανικού επιπέδου του εδάφους.
Ενισχύει τη μικροβιακή δραστηριότητα του εδάφους.
Λόγω αυτής της τεχνολογίας, έχει υψηλή ικανότητα εξουδετέρωσης.
Φόρμουλα σε κόκκους
Δόση: 800 Kg / Ha σε νέες περιοχές.
Δόση συντήρησης: 400 – 600 Kg / Ha
Επιτρέπεται στη Βιολογική Γεωργία και είναι πιστοποιημένο από την CAAE.
Η Acordeones Alborada είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στον κόσμο του ακορντεόν, με έδρα τη Γαλικία. Ασχολούμαστε με την προσφορά υπηρεσιών πώλησης, ενοικίασης και εξατομικευμένων μαθημάτων ακορντεόν, με έμφαση στην ποιότητα και τη δέσμευση προς τους πελάτες μας. Δουλεύουμε με μια ευρεία γκάμα επωνυμιών ακορντεόν, τόσο καινούργιων όσο και μεταχειρισμένων, διασφαλίζοντας ότι κάθε όργανο πληροί τα υψηλά μας πρότυπα ελέγχου και λειτουργίας.
Επιπλέον, στην Acordeones Alborada, διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων καθηγητών που διδάσκουν μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τον ρυθμό κάθε μαθητή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για το ότι βοηθάμε αρχάριους και προχωρημένους μουσικούς να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, αλλά και για το ότι αναπτύσσουμε μια βαθιά κατανόηση της μουσικής θεωρίας και της μουσικής ακοής.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg